Hendrike Ligthart Schenk


T 06 28531709 
info@goedpunt.com

GOED PUNT is het communicatiebureau van Hendrike Ligthart Schenk

'Een goed punt maakt verschil, let maar eens op. Een goed punt zet alles in beweging. Met verbazing en bewondering zie ik wat er gebeurt als iemand een goed punt maakt. Je voelt het meteen als het gebeurt. Er valt een korte stilte, de opmerking of vraag doet z'n werk en dan opeens komt er energie los, beweging. Een goed punt maakt verschil.'
 

Na 8 jaar met veel plezier bij NEMO te hebben gewerkt, lonkte in 2010 het freelancen. NEMO gaf een mooie eerste opdracht mee 'Kleuters aan Zet' en snel volgde de Havensafari, een ontdekkingstocht door de Amsterdamse Haven. Freelancen geeft de geweldige mogelijkheid om achter de schermen te kijken bij opdrachtgevers en hen het vertrouwen te geven dat hun 'kindje' in goede handen is. 

Na het afronden van de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, werkte ik voor de Floriade, Stichting Kennisnet, Rijkswaterstaat en NEMO en specialiseerde me in wetenschapscommunicatie en jongerencommunicatie voor non profit en voor de wereld van edutainment.

UA-65978087-1